♥ inspirational ♥

Enjoy the moment
Yesterday is gone,
Never to be experienced again;
Tomorrow is uncertain,
A candle that burns unseen.
The present alone can be lived:
Do not seek to borrow from yesterday’s joy,
Nor entrust your happiness to tomorrow’s hands.

Text

"Jadikanku Seindah Wanita Solehah"

♥ lets exchange your link with me ♥

heartbeat

♥ my luvly followers (thanks yar u all) ♥

♥ kita bersama ♥

Daisypath Anniversary tickers

kehendak yg tak kesampaian



.. Bismillahirrahmanirrahim ..


.. assalamualaikum ..


.. adoyaiii, teringinnya nak pegi tgk Battle of the Band kat kampus kejut ..

.. yg sadisnya, akue langsung tak dapat okey ..

.. 12hb katanya ada saringan, so masa nie la yg agak best la kalu nak tgk kan ..

.. tak dapat nk pegi sbb ada field trip yg mmg tak boley nak skip pon ..

.. next, yg final laks 19hb ..

.. jugak, tak dapat nak pi sbb kena attend kenduri ..

.. kenduri yg wajib tuh ..

.. tak boley tak boley ..

.. so, tunggu ja lah next year kalu nak tgk lagi kan ..

.. asal la depa tak buat masa akue free ja kan ..
(oiii cik kak, kamu tue?. asal laks depa kena tgk jadual kamu dulu B4 nak buat apa2 event tuh?)

.. nnti tak meriah la kalu akue takda nie hah ..

.. satu lagi, ada tak sesapa yg nak sponsor akue pegi BIONITE? ..

.. macam syiokk gak nie ..

.. akue tgk tadi, makin b'tambah hah org yg join malam tuh ..

.. so, dari gayanya nih, akue kena tunggu 3rd year lah kan baru pi ..

.. masa nie, akue nak wajibkan gaks suma 3rd year pi ..

.. kalu tak pi, tak ley grad ..

.. boley ka camtu? ..

.. maw kena banned hah akue ..

.. takda lah, masa tue dah last sem dah dgn dak2 nih ..

.. masa nie la na together2 kan ..

.. kita kena nikmati sepenuhnya sebelum masing2 bawak haluan sendiri pas grad nnti ..

.. so, apa lagi kena la menabung start dari sekarang ..

.. kalu sehari 5 kupang pon okey ja ..

.. sempat la nak cukup 50 hinggit tuh ..

0 comment received:

nuff

My Best Day

Daisypath Graduation tickers

We are Together

Daisypath Friendship tickers
Daisypath Friendship tickers
We met it was Luck! We talked it was CHANCE! We became friends it was DESTINY! We are still friends it is FAITH! We will always be friends its a PROMISE!

PERHATIAN

Ini adalah laman web peribadi. Semua kandungan adalah benar-benar kepunyaan pemilik kecuali dinyatakan sumbernya. Mana-mana idea-idea dan isu-isu adalah berdasarkan kepada pandangan peribadi pemilik. Terima Kasih