♥ inspirational ♥

Enjoy the moment
Yesterday is gone,
Never to be experienced again;
Tomorrow is uncertain,
A candle that burns unseen.
The present alone can be lived:
Do not seek to borrow from yesterday’s joy,
Nor entrust your happiness to tomorrow’s hands.

Text

"Jadikanku Seindah Wanita Solehah"

♥ lets exchange your link with me ♥

heartbeat

♥ my luvly followers (thanks yar u all) ♥

♥ kita bersama ♥

Daisypath Anniversary tickers

Earth Hour. lets support it



.. Bismillahirrahmanirrahim ..


.. assalamualaikum ..


.. EARTH HOUR datang lagik nih ..












.. malam nie, pukul 8:30 kita diminta mematikan lampu untuk Earth Hour ..

.. idea simple nak mematikan lampu selama satu jam nie untuk mendorong tindakan terhadap perubahan iklim ..

.. bukan semata-mata lampu, tapi jugak lappy, TV and suma yg b'kaitan dgn lektrik ..

.. Earth Hour nie kesempatan besar untuk melakukan sekurang-kurangnya hal kecil untuk planet tanpa membuat pengorbanan besar ..

.. tak kisahlah duduk dalam kesamaran cahaya lilin ataupon kegelapan malam ..

.. kalau yang duduk dalam kegelapan dengan cahaya lilin adalah waktu yang sangat baik untuk membicarakan pemanasan global ..
(org katalah kan.maw taknya menda hot skrg.worldwide okey)

.. nie lah kesempatan besar untuk berfikir pasal bumi kita sekarang ..

.. planet kita, Bumi nie da tenat sgt dah ..

.. so, sesamalah kita support a.k.a bagi sokongan dengan mematikan lampu dan sebarang alatan lektrik lain jam 8.30 sampai lah 9.30 malam jap lagi nih ..



nota kaki : Kita semua mempunyai peranan masing-masing. sama-samalah kita melakukan perubahan untuk masa depan yang lebih hijau dan lebih sejahtera.


It's Earth Hour ANDA!


Be the most outstanding human being saving the Mother Nature of Earth
Its our responsibility to protect the Earth for our future generation because the world actually is not belong to us.
It was our future generation belongings; children & grandchildren
We just lend it from them. So, give them back what is it their right. (bak kata my fren)



0 comment received:

nuff

My Best Day

Daisypath Graduation tickers

We are Together

Daisypath Friendship tickers
Daisypath Friendship tickers
We met it was Luck! We talked it was CHANCE! We became friends it was DESTINY! We are still friends it is FAITH! We will always be friends its a PROMISE!

PERHATIAN

Ini adalah laman web peribadi. Semua kandungan adalah benar-benar kepunyaan pemilik kecuali dinyatakan sumbernya. Mana-mana idea-idea dan isu-isu adalah berdasarkan kepada pandangan peribadi pemilik. Terima Kasih