♥ inspirational ♥

Enjoy the moment
Yesterday is gone,
Never to be experienced again;
Tomorrow is uncertain,
A candle that burns unseen.
The present alone can be lived:
Do not seek to borrow from yesterday’s joy,
Nor entrust your happiness to tomorrow’s hands.

Text

"Jadikanku Seindah Wanita Solehah"

♥ lets exchange your link with me ♥

heartbeat

♥ my luvly followers (thanks yar u all) ♥

♥ kita bersama ♥

Daisypath Anniversary tickers

cuaca mendung, emosi juga


.. Bismillahirrahmanirrahim ..


.. assalamualaikum ..


.. hari nie hari touching sedunia ka? ..
.. akue actually, okey ja ..
.. tapi, bila akue tgk ada laks yg nangis nie confirm la akue pon t'ikut sama hah ..
.. bukan salah kami ..
.. kami bukan pembunuh yar ..
.. manyak sedey tol tgk my fren nangis taw ..
.. akue taw dia animal lover ..
.. kami pon sama jugak ..
.. tapi, nak buat macam mana kalu umur dia tak pjg ..
.. nama pon eksperimen ..


.. kami zoology student bukan pembunuh haiwan yar ..


.. statement baek punya ..
.. yalah, takmo la ada yg salah faham laks kan ..
.. kami hanya menjalankan tugas utk melihat apa yg t'baek utk sampel kami tue ..
.. pape pon, thnx my fren a.k.a my senior sbb da tolong tgk2 our chicks masa kami ada field work baru nih ..
.. jasa kamu amat2 lah kami hargai ..
.. kamu mmg member yg t'baek lah ..
.. nanti kami buat collection blanja kamu yar sis ..
^____^


0 comment received:

nuff

My Best Day

Daisypath Graduation tickers

We are Together

Daisypath Friendship tickers
Daisypath Friendship tickers
We met it was Luck! We talked it was CHANCE! We became friends it was DESTINY! We are still friends it is FAITH! We will always be friends its a PROMISE!

PERHATIAN

Ini adalah laman web peribadi. Semua kandungan adalah benar-benar kepunyaan pemilik kecuali dinyatakan sumbernya. Mana-mana idea-idea dan isu-isu adalah berdasarkan kepada pandangan peribadi pemilik. Terima Kasih