♥ inspirational ♥

Enjoy the moment
Yesterday is gone,
Never to be experienced again;
Tomorrow is uncertain,
A candle that burns unseen.
The present alone can be lived:
Do not seek to borrow from yesterday’s joy,
Nor entrust your happiness to tomorrow’s hands.

Text

"Jadikanku Seindah Wanita Solehah"

♥ lets exchange your link with me ♥

heartbeat

♥ my luvly followers (thanks yar u all) ♥

♥ kita bersama ♥

Daisypath Anniversary tickers

ceritera C.H.A.R.I.T.Y.W.A.L.K



.. Bismillahirrahmanirrahim ..


.. assalamualaikum ..


.. ya dah b'akhir suda Healthy Lifestyle Campaign 2011 ..

.. semalam kami reramai pi support campaign nie ..

.. kira semalam nie hari penutup dia lah ..

.. kira besar jugak la campaign nie ..

.. banyak penaja dia ..

.. maw taknya, dpt beg yg ada maha byknya lah sample shower cream lah bagai tuh ..

.. kira tak rugi jugak la join campaign nie ..

.. walaupon hujan, sanggup ha redah hah ..

.. mula tue, macam malas2 jugak la nak redah hujan kan ..

.. tapi bila dah sekali redah tuh, sanggup kn ja lah ..

.. lama jugak tak main hujan kan ..
(kesannya, hamek kau. demam seketika)

.. tataw lah dah jalan tue brapa kilometer hah ..

.. dari Taman Belia sampai lah ke Botanical Garden ..

.. then patah balik, masuk ikot pintu lain Taman Belia tuh ..

.. so, tataw lah berapa kilo kan ..

(opsss, brapa kilo kah yg turun nih? hak3..kununnya lah berat turun. haishh, naik senang ja lah, turunnya?..urmm hampeh)

.. bila dah sampai kat finish line tuh, dgn penuh senyuman nih ..
(padahal masa tuh mmg org yg last2 jugak lah. maw taknya, sambil jalan, dok snap pic ja hah)

.. so, sesampaija nih, apa lagik nmpak ja ada lori VICO nie, so of course la ada si VICO kan kat situ ..

.. jommm, terjah VICO dulu ..

.. fuhhh, leganya lah anak nih ..
(anak tekak daaaa. anak sendiri tataw lah bila kan)

.. ya lah, VICO yg sejuk kan ..

.. walaupon masa tue hujan, air sojuk tetap menjadik santapan ..

.. lepas dah pusing2 amek air free yg ada kat situ, baru lah kami nie nak amek beg free tuh ..

.. fuhh, manyaknya beg yg ada ..

.. orgnya tak ramai, so boley ka nak lebey? ..
(tamak jap di situ. tapi kami nie just amek 1 ja lah wehh)

.. dah penat2 tuh, of course la nak layan apa2 p'sembahan kan ..

.. yehaaa, ada budak2 kecik nie hah dari The Cat Studio ..

.. diorg nie lah dok hiburkan kami yg da agak tua2 nih ..

.. chumel ja lah depa2 nih ..

.. dgn tiru gaya wondergurl nya lah, tarian arab lah, goyang2, latin suma ada lah ..
(pusing kanan, pusing kiri, goyang2...suka kotw lagu nih. kalu kami2 buat, boley t'geliat pinggang jugak lah)

.. stylo lah budak2 kecik nih ..

.. pary yg paling dok tunggu2 nie hah ..

.. part lucky draw ..

.. haku of course da taw dah tak penah b'tuah hah ..

.. haishhh, pelik2 ..

.. masalahnya memang tak penah weh ..

.. biarlah walau nombor tuh chantek camna pon ..

.. nmpak sgt la takda rezeki kan ..

.. bukan haku ja, tapi dak2 nie pon ..

.. nombor yg naik sumanya just hampir ja hah ..

.. takpa2, yg penting kami orait ja ..

.. haku suka sgt part Kor Suksis punya p'formance ..

.. seyes, superb ..

.. nak2 lak tgk muka2 hero2 suksis nih ..
(alamaks t'kantoi di sini)

.. bukan hapa, masa diorg dok buat formasi tuh, ada laks la kayu2 yg t'pelanting hah ..

.. maw tak t'kejut ..

.. dah la dok dekat sgt hah ..
(sgt lah dekat kan, sebab dok depan sekali)

.. Suksis USM t'baek lah weh ..

.. enjoy sgt tgk hampa punya performance tuh ..

.. thnx yar ..

.. then, lebey kurang jam 12 camtu, da boley balik da kami2 nih ..

.. letih jugak lah weh ..

.. dah la berapa jam dok dlm baju yang basah tuh ..

.. maw tak trasa sejuk and t'kucil suma tuh ..

.. memang menguji jiwa nie jugak lah ..

.. tapi senyuman, kegumbiraan tetap t'pancar kat muka sorg2 ..

.. niat, balik campus maw kebabommmm ja la weh ..

.. letih kaki nie hah sebab b'diri lama sgt ..

.. dapat duduk ja, fuhhh memang trasa hah nikmat dia ..

.. memang lega weh ..

.. so, cenggitu lah story nya ..

.. conclusion kat sini, For love, we stay healthy! ..

.. Make A Move, Stay Healthy for Malaysia! ..

.. together we get healthy lifestyle yar ..

p/s: nak tgk dgn lebey jelas, sila picit tiap2 satu tuh utk tumbesaran Dugro ^^


~tgk la nombor tuh. chantek ja kan~

~before nak gerak, snap pic dulu hah. muka2 kena bangun awal pagi nie hah~

~tgk lah kabus kat belakang tuh. macam dok kat banjaran mana dah tuh~

~pose jap kat pokok nie. kononnya macam kat oversea lah nih~

~landskap dia chantek. so, tunggu lagik?..snap pic daa~

~motif nak gitaw yg kami dapat dok atas batu tuh. masyukk kotw. tgk muka sesorang lah. cenyum ja hah~

~suka suka~

~bye, nie lah kami yg charity walk sambil charity pixar~
v^___^v


0 comment received:

nuff

My Best Day

Daisypath Graduation tickers

We are Together

Daisypath Friendship tickers
Daisypath Friendship tickers
We met it was Luck! We talked it was CHANCE! We became friends it was DESTINY! We are still friends it is FAITH! We will always be friends its a PROMISE!

PERHATIAN

Ini adalah laman web peribadi. Semua kandungan adalah benar-benar kepunyaan pemilik kecuali dinyatakan sumbernya. Mana-mana idea-idea dan isu-isu adalah berdasarkan kepada pandangan peribadi pemilik. Terima Kasih