♥ inspirational ♥

Enjoy the moment
Yesterday is gone,
Never to be experienced again;
Tomorrow is uncertain,
A candle that burns unseen.
The present alone can be lived:
Do not seek to borrow from yesterday’s joy,
Nor entrust your happiness to tomorrow’s hands.

Text

"Jadikanku Seindah Wanita Solehah"

♥ lets exchange your link with me ♥

heartbeat

♥ my luvly followers (thanks yar u all) ♥

♥ kita bersama ♥

Daisypath Anniversary tickers

bila akue dah mula beremosi



.. akue nie menyusahkan hidup depa ka? ..

.. bila akue ada, depa tak rasa senang ka? ..

.. nie yg akue pikir kan bila dah ayat menusuk kalbu tue t'keluar dari mulut depa ..

.. akue nie takda makna lagsung ka dlm hidup depa? ..

.. sapa akue di mata depa? ..

.. akue nie bukan sebahagian dari depa ya? ..

.. ya, okey ..

.. akue trasa sgt diri akue nie takda apa2 makna dlm hidup depa ..

.. akue rasa kalu akue takda pon, mungkin tak tinggal kesan pon ..

.. ya lah akue kan bukan sapa2 ..

.. buat apa depa nak bersedih utk akue kan ..

.. mungkin bila akue takda baru depa puas, bahagia, senang ..

.. nak ja rasanya cakap depan2 tanpa perlu akue post apa yg akue rasa kat sini ..

.. tapi, sanggup ka akue nak luka kan depa? ..

.. ya akue, akue sentiasa pikirkan org lain kalu nak buat apa menda skali pon ..

.. tapi depa, ada pikir perasaan akue? ..

.. tepuk dada, tnyalah hati sendiri ya ..

.. cuba sesekali letak diri sndiri dalam situasi akue bila kata2 tue dikeluarkan ..

.. sedey taw tak, bila org yg akue sayang and sebahagian dari akue buat kat akue camtu ..

.. seolah2 akue nie macam patung yg takda hati dan perasaan ..

.. kira sesuka hati ja nak buat apa pon ..

.. akue bukan patung, akue bukan mainan yg boley dibuat sesuka hati ..

.. tue yg penting ..

.. ya akue t'lalu beremosi ..

.. tak kisah lah akue nak period ka hapa ka ..

.. mungkin jugak la jadik sebab kan napa nak emosi2 lebey nih ..

.. tapi, akue mintak satu ja, TOLONG HORMAT AKUE ..

.. tolong hormat perasaan akue ..

.. akue pon ada hati and perasaan macam org tue jugak ..

.. ya mungkin dia sekadar utk bergurau ..

.. tapi, gurauan tak kena tempat, tak kena masa ..

.. terima kasih ..


2 comment received:

sakushi chan said...

akak2 nape neh??xmo la sedey2 k..klu ad prob akak cte la kt sy ye..always ere 4 u sist^^

FadzMeera said...

hu3..
akk dah okey da.
tadi ja emo2 lebey..
xmo sedey2 dah, kan mlm satgi kta nk enjoy..x besh la kalu emo2 nih ^__^

nuff

My Best Day

Daisypath Graduation tickers

We are Together

Daisypath Friendship tickers
Daisypath Friendship tickers
We met it was Luck! We talked it was CHANCE! We became friends it was DESTINY! We are still friends it is FAITH! We will always be friends its a PROMISE!

PERHATIAN

Ini adalah laman web peribadi. Semua kandungan adalah benar-benar kepunyaan pemilik kecuali dinyatakan sumbernya. Mana-mana idea-idea dan isu-isu adalah berdasarkan kepada pandangan peribadi pemilik. Terima Kasih