♥ inspirational ♥

Enjoy the moment
Yesterday is gone,
Never to be experienced again;
Tomorrow is uncertain,
A candle that burns unseen.
The present alone can be lived:
Do not seek to borrow from yesterday’s joy,
Nor entrust your happiness to tomorrow’s hands.

Text

"Jadikanku Seindah Wanita Solehah"

♥ lets exchange your link with me ♥

heartbeat

♥ my luvly followers (thanks yar u all) ♥

♥ kita bersama ♥

Daisypath Anniversary tickers

tak faham kenapa

~sekadar hiasan~


.. Bismillahirrahmanirrahim ..


.. assalamualaikum ..

.. alhamdulillah akue dah selamat m'jalankan tanggungjawab sbg warga kampus yg agak prihatin lah kan ..
(hahaha, puji2 sikit nih)

.. skrg nie kan busy dgn PRK a.k.a pilihanraya kampus ..

.. hah, sebelum nk p memangkah yg betol2 kat luar sana tue, pangkah kat sini dulu ..

.. practise make perfect right? ..

.. pagi tadi, akue baru taw pasal ada calon PRK kat UM yg hilang ..

.. wah lagik dahsyat diorg ..

.. siap hilang2 bagai kan ..

.. apa2 pon, selamat b'tanding kepada suma calon sidang nih ..

.. tak kisah la hampa menang atau kalah ya ..

.. yg penting, bila dah menang jgn lupa ya janji2 tuh ..

.. hope da best la utk korang ..

.. okeh, b'balik pada topic asal, sbenarnya akue tak faham ..

.. bukan apa, akue tak faham la kenapa akue busy t'lebey laks hari nie ..

.. pelik laks akue, mesej b'tubi2 hah masuk ..

.. bukan kata hp yg byk berjasa nie ja, tapi chat box FB pon sama ..

.. apa ke pelik benor hari nih ..

.. hari busy sedunia ka hapa nih ..

.. tapi takpa I LOIKES IT SO MUCH ..

.. nie baru namanya life ..

.. wah wah wah, boley plak akue ..

.. okey lah hampa suma, kita jumpa di lain entry nah .. 

.. adios ..


0 comment received:

nuff

My Best Day

Daisypath Graduation tickers

We are Together

Daisypath Friendship tickers
Daisypath Friendship tickers
We met it was Luck! We talked it was CHANCE! We became friends it was DESTINY! We are still friends it is FAITH! We will always be friends its a PROMISE!

PERHATIAN

Ini adalah laman web peribadi. Semua kandungan adalah benar-benar kepunyaan pemilik kecuali dinyatakan sumbernya. Mana-mana idea-idea dan isu-isu adalah berdasarkan kepada pandangan peribadi pemilik. Terima Kasih