♥ inspirational ♥

Enjoy the moment
Yesterday is gone,
Never to be experienced again;
Tomorrow is uncertain,
A candle that burns unseen.
The present alone can be lived:
Do not seek to borrow from yesterday’s joy,
Nor entrust your happiness to tomorrow’s hands.

Text

"Jadikanku Seindah Wanita Solehah"

♥ lets exchange your link with me ♥

heartbeat

♥ my luvly followers (thanks yar u all) ♥

♥ kita bersama ♥

Daisypath Anniversary tickers

♥ dah setahun jagung pon dia ♥


.. Bismillahirrahmanirrahim ..

.. assalamualaikum ..
.. hari nie dah genap pon setahun 'whatever you want it to be' nih ..
.. nie kalu ada baby nih, maw da bersemangat badan dia ..
.. mimpi suda .. 
.. urmm, rasa mcm lama tak menjengah blog nih..
(padahal baru 24 jam ++ kn)
.. biasa la kesibukan yg melanda dunia seorang pelajar .. 
.. baru masuk sem baru nih, macam2 lah nk kena settle .. 
.. urmmm, bila akue tgk balik post2 yg lepas, yg lama2 dulu tue, maw lebey 100 jgk la post akue kan ..
.. bila tgk2 balik post2 lepas tue dah setahun jgk la usia blog nih .. 
.. sebenarnya, blog ini mula2 lahir lepas akue menerima satu ujian dlm hidup ..
.. setelah akue tersalah langkah dlm membuat keputusan ..
.. setelah bocornya mata akue nie ..
.. akue takkan dpt balik dah detik2 masa tuh ..
.. walaupon semua dah saling memaafkan, tp tak kn penah lupa kan ..
.. impak dia ada la jgk sampai skrg ..
.. walaupon da setahun nie ..
.. seyes la masa tu sgt lah down ..
.. rasa keseorangan ..
.. jiwa rasa kosong ja ..
.. then t'lahirlah 'whatever you want it to be ' nih ..
.. dgn macam2 cerita dalam nih ..
.. kedukaan, kegembiraan, kecelaruan, perjalanan dlm menyusuri liku2 kehidupan ..
.. kat sinilah tmpat akue nak luah segala rasa hati ..
.. dari sinilah jugak akue mengungkap segala monolog ..
.. dari sinilah akue belajar dari kesilapan dulu ..
.. macam2 kan ..
.. akue bukannya sasterawan negara ..
.. akue nie hanyalah manusia biasa ..
.. menulis hanyalah sekadar untuk meluah rasa jiwa ..
.. maap lah ya kalu ada post2 sbelum nie, t'kutuk t'mengata ..
.. happily ever after yar ..
HAPPY BIRTHDAY



nota kaki : "Ingin ku bersujud kepada Pencipta ku..sujud yg tidak mahu ku angkat wajahku...ampuni aku atas segala kekhilafan ku..ajari aku menerima takdir Mu,.,,bimbingi hatiku dalam membuat keputusan,,temani aku dalam langkahku...jangan kau biarkan aku tersasar.."

0 comment received:

nuff

My Best Day

Daisypath Graduation tickers

We are Together

Daisypath Friendship tickers
Daisypath Friendship tickers
We met it was Luck! We talked it was CHANCE! We became friends it was DESTINY! We are still friends it is FAITH! We will always be friends its a PROMISE!

PERHATIAN

Ini adalah laman web peribadi. Semua kandungan adalah benar-benar kepunyaan pemilik kecuali dinyatakan sumbernya. Mana-mana idea-idea dan isu-isu adalah berdasarkan kepada pandangan peribadi pemilik. Terima Kasih