♥ inspirational ♥

Enjoy the moment
Yesterday is gone,
Never to be experienced again;
Tomorrow is uncertain,
A candle that burns unseen.
The present alone can be lived:
Do not seek to borrow from yesterday’s joy,
Nor entrust your happiness to tomorrow’s hands.

Text

"Jadikanku Seindah Wanita Solehah"

♥ lets exchange your link with me ♥

heartbeat

♥ my luvly followers (thanks yar u all) ♥

♥ kita bersama ♥

Daisypath Anniversary tickers

♥ Selamat Hari Raya Aidiladha ♥


.. assalamualaikum ..
.. jengah sini jap sebelum busy malam nie ..
.. ya lah sok kan raya ..
.. tapi, rasanya xda buat apa2 pon lagi skrg nie ..
.. walaupon esok nie raya, suasana dia sama ja mcm hari2 len ..
.. cmna tue ..
.. malam nie comfirm byk giler kija nk kena buat ..

~ iron baju ~

~ tolong mama buat rendang ~

~ kemas rumah ~

~ kluar kn pinggan mangkuk lagi ~

.. pergh mmg t'susun nie ..
.. so, sementara dok bersenang lenang nie, baik amek kesempatan jap ..
.. saya dgn ini nk mengucapkan ..
.. Selamat Hari Raya Aidiladha! ..
.. semoga kita mengambil iktibar dari ibadah korban yg kita buat tu nah ..
.. kalau tak sia2 saja binatang yg dikorbankan tu ..

.. SEMOGA AIDILADHA KALI INI MEMBAWA SERIBU KEINSAFAN TERHADAP PENGORBANAN KITA SELAMA INI ..

.. So kepada mereka-mereka yang balik kampung tu, ..
.. akue ucapkan berhati-hati semasa memandu .. 
.. bawak keta leklok nah .. 
.. jangan lupa pakai seat-belt tau .. 
.. Even aku tahu kalau aku nasihat pun bukan korang dengar pon kan .. 
.. tapi aku nak bagi la jugak nasihat ni kan .. 
(hahaha agak poyos di sini)
.. nanti dah habis beraya ni, jangan lupa mai sini lagi nah .. 
.. mana la tau kot-kot la kan akue ada entri yang best nak bagitau ..
.. Whatever pun, semoga korang happy di samping keluarga yang tersayang ..




nota kaki : mama dah memanggil2 tue,...hadoi, kena buat kek weh...fuhh

0 comment received:

nuff

My Best Day

Daisypath Graduation tickers

We are Together

Daisypath Friendship tickers
Daisypath Friendship tickers
We met it was Luck! We talked it was CHANCE! We became friends it was DESTINY! We are still friends it is FAITH! We will always be friends its a PROMISE!

PERHATIAN

Ini adalah laman web peribadi. Semua kandungan adalah benar-benar kepunyaan pemilik kecuali dinyatakan sumbernya. Mana-mana idea-idea dan isu-isu adalah berdasarkan kepada pandangan peribadi pemilik. Terima Kasih