♥ inspirational ♥

Enjoy the moment
Yesterday is gone,
Never to be experienced again;
Tomorrow is uncertain,
A candle that burns unseen.
The present alone can be lived:
Do not seek to borrow from yesterday’s joy,
Nor entrust your happiness to tomorrow’s hands.

Text

"Jadikanku Seindah Wanita Solehah"

♥ lets exchange your link with me ♥

heartbeat

♥ my luvly followers (thanks yar u all) ♥

♥ kita bersama ♥

Daisypath Anniversary tickers

♥ that words ♥


.. assalamualaikum ..
.. seyes mata akue bocor pagi nih ..
.. amat2 menusuk kalbu ayat2 itu ..


"saya nk awk trima sy dgn ikhlas, bukan t'paksa"

"btol2...sy sndiri xnk ada pksaan dlm hubungan kta"


.. amat2 lah menyentap jiwa ini ..
.. YA ALLAH, berilah akue petunjuk-Mu ..
.. akue redha dgn segala ketentuan-Mu ..

4 comment received:

::Rifqah:: said...

hei darl.. what's up??

istikharah bnyk2.. wat istikharah & hajat skali.. mintak petunjuk. dan ikut gerak hati.. gerak hati kite slalunye betul..

ape2 pun, kami ade utk sokong meera.. klu nak share, blh ym dgn kami, ok?

kami suke la... heheh.. meera da ade... (^__^)v

MissMeera said...

hehehe...confius nk wat kptusan...org ckp, lebih baik trima org yg btol2 ikhlas trima kita...dri kta sj yg suka someone tue kan...

::Rifqah:: said...

yup.. pernah tak dengar ni, "kalau kite nak kawen, kawen la dgn orang yang betol2 syg kn kite, bukan kite yg gile2 syg kn die"..

kami suke dgn quote tu.. sebab better kite pilih org yg betul2 sygkn kite, drpd kite yg syg sgt kt die.. sbb kite tau yg die sggp terima baik buruk kite, ade dgn kite mse susah & senang.. dan yg penting, hati die betul2 untuk kite. kalau kite pilih org yg kite syg, kite tak pasti lagi, boleh ke org tu syg kite mcm mane syg nye kite kat die..

erk.. lame2 kami sendiri confused.. hehehehh.. ape2 pun, semoga bertemu bahagia, hilang kekusutan yg dihadapi..

(^__^)v

MissMeera said...

penah dgr..
hope dpt la carik kbahgiaan dlm p'hubungan nie kan...he3..
doa'n kmi ya rifqah :)

nuff

My Best Day

Daisypath Graduation tickers

We are Together

Daisypath Friendship tickers
Daisypath Friendship tickers
We met it was Luck! We talked it was CHANCE! We became friends it was DESTINY! We are still friends it is FAITH! We will always be friends its a PROMISE!

PERHATIAN

Ini adalah laman web peribadi. Semua kandungan adalah benar-benar kepunyaan pemilik kecuali dinyatakan sumbernya. Mana-mana idea-idea dan isu-isu adalah berdasarkan kepada pandangan peribadi pemilik. Terima Kasih