♥ inspirational ♥

Enjoy the moment
Yesterday is gone,
Never to be experienced again;
Tomorrow is uncertain,
A candle that burns unseen.
The present alone can be lived:
Do not seek to borrow from yesterday’s joy,
Nor entrust your happiness to tomorrow’s hands.

Text

"Jadikanku Seindah Wanita Solehah"

♥ lets exchange your link with me ♥

heartbeat

♥ my luvly followers (thanks yar u all) ♥

♥ kita bersama ♥

Daisypath Anniversary tickers

♥ 2nd Gathering - Part 2 ♥


.. assalamualaikum ..
.. baru beberapa jam akue tggalkan wahai uchuk kue ini ..
.. kini kue kembali lagi ..
.. malam nie ada mood lebih sikit ..
.. ingat nak update story 2nd gathering tuh ..
.. ya lah, hari tue story blom smpai ending ..
.. so, malam nie akue end kan kisahnya yar ..
(b'gantung pd energy akue lah yar)
.. kikiki ..



*****


.. okeh, akue teruskan dgn kisah gathering tuh ..
.. Selasa, 6 Julai 2010, akue dan rakan seangkatan dah rncang nak keluar lg ..
(setelah beberapa hari selepas 1st gathering)
.. kali nie kami hanya berlima ..
.. akue, Jamilah, Anis, Syazril, Hadziri ..
(yg lain xda coz suma dah balik campus and xda kat kulim..
sorry ya korang..next time kt buat lagi yar)
.. kami merancang nak pegi ghumah ustazah kesayangan ..
.. ya lah nie dah jd satu kewajipan utk akue stiap kali cuti semester ..
.. makin lama, dah t'biasa dgn hal2 macam nie ..
.. so, rncang pnya rncang, akhirnya lepas asar 6 Julai tue kami pon berangkat lah ..
(wah ayat kononnya macam jauh kn ghumah ibunda kami tue)
.. so, smpai2 ja ghumah ibunda, ibunda xda la plak ..
.. huhuhuhu ..
(call, pnya call, ibunda ckp dah nak smpai kulim..maka kami pon tunggulah)
.. then, dgr pulak announcement, nak ada fogging ptg tue ..
.. so, apa lagi ibunda pon ajk la kami pegi makan kat luar ..
(takkan nak dok dlm ghumah kot masa fogging..mau asma akue)
.. maka, kami pon pegi lah SUPER N8 tue..


*****
.. kat restoran tue, ibunda suruh kami order ..
(segannya nak order bukan2 nie)
.. akhirnya, keputusan dibuat ..
.. ibunda order siakap stim, daging masak merah, kailan ikan masin,telur dadar bagai ..
(masak stim tue, abg ND LALA yg choose)
.. dgn air minumnya amra plus asam boi ..
(siap ada yg jeles coz x order air yg sama...org offer rasa xnak..)
.. smbil2 makan tue kami sembang2 la ..
.. macam2 crita lah keluar ..
.. dlm dok sembang2 tue siap ada plak yg kena tazkirah, kikiki ..
.. apa2 pon tazkirah yg amat b'guna okey ..

*****


.. then pas dah clearkan lauk2 tue, mula la sesi b'gambarnya ..
.. banyak jgak la pic nya ..
.. masing2 gila pic kotw ..
.. mmg enjoy and happening sgt ptg tue ..
.. mulanya, rncang smpai ptg tue ja ..
.. tiba2 lanjut sampai ke malam ..
.. tak puas sungguh smbang dgn ibunda ..
.. so, malamnya lepak2 lagi ..
.. malamnya special ckit ..
.. utk story selebihnya, next time yar uchuk ..
.. wait for me ..
.. kasi saspens sikit ..
v(^_^)v

~~nie la kesudahan siakap stim tue~
~sedap, tp ada sikit pedas~
~sampai ada yg b'pelu2 bagai~
~kesian dia~
(org tak makan pedas, chumel ke erk ?!)

~sesi tazkirah~
~topic?!~
~rahsia~

~jejaka2 yg gila pic~
~jenoh dok snap pic depa~
~yg pasti, depa mmg t'baek dari ladang~

~lihatlah wajah masing2~
~sumenya senyum~
~ibunda sabotaj pic akue~
~kikiki~

~like dis pic da most~
~saja kitorang kasi candid~
~thnks pada yg mengambil pic ini~
(^_^)

~best tyme with u all~
~thnks all~
~luv and will miss u all~
(^_-)



nota kaki : utk kwn2 yg xda, sorry yar..next tyme kita jmpa and doing same like dis again yar ...xmo, sedih2

0 comment received:

nuff

My Best Day

Daisypath Graduation tickers

We are Together

Daisypath Friendship tickers
Daisypath Friendship tickers
We met it was Luck! We talked it was CHANCE! We became friends it was DESTINY! We are still friends it is FAITH! We will always be friends its a PROMISE!

PERHATIAN

Ini adalah laman web peribadi. Semua kandungan adalah benar-benar kepunyaan pemilik kecuali dinyatakan sumbernya. Mana-mana idea-idea dan isu-isu adalah berdasarkan kepada pandangan peribadi pemilik. Terima Kasih